You are currently viewing „СТРАХОТЕН ДЕН“ в ПГСС „Царица Йоанна“

„СТРАХОТЕН ДЕН“ в ПГСС „Царица Йоанна“

На 18 април ПГСС,,Царица Йоанна“ отвори широко врати за седмокласници от областта, изправени пред важния избор – къде ще продължат да учат в гимназиален етап.

С голямо желание и прекрасно настроение домакините подготвиха кътове на изучаваните професии: ТЕХНИК НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА, ТЕХНИК В ЛОЗАРОВИНАРСТВОТО и ФРИЗЬОР.

Гости на събитието бяха: г- жа Васвие Мехмедова от РУО- Пазарджик, работодатели и партньори, учители и директори на основни училища от региона.

Директорът на гимназията, инж. Георги Гатев, приветства всички, изрази своето удовлетворение от интереса към училището и отправи сърдечни пожелания за здраве и успешен избор на учениците.

За предимствата на професиите, за перспективите и възможностите, които те осигуряват, говориха работодателите: Стефка Йорданова, Георги Костов, Алексей Бонев.

Каква по-добра реклама на професиите от тази – да си очакван специалист в много фирми от региона , да имаш осигурена работа и много добра реализация !

Учениците от ПГСС споделиха искрено своите впечатления от гимназията – защо са я избрали, какво им дава обучението тук, как се чувстват, какви умения са придобили, какви документи за правоспособност вече имат и предстои да получат. Сърдечно благодариха на своите учители за ежедневната подкрепа и за подготовката, която им дават.

За спомен от вълнуващата среща и по повод предстоящия Ден на земята домакини и гости засадиха магнолии в АЛЕЯТА НА ПРИЯТЕЛСТВОТО и обогатиха уникалния парк на ПГСС.

Нови приятелства, трепетни очаквания, интересни занимания и много усмивки имаше в този ,,страхотен ден“!

Пожелаваме на всички седмокласници успешно представяне на НВО по БЕЛ и математика!

Очакваме Ви като бъдещи наши ученици!

Отворени-врати-ПГСС-24

Image 1 of 36