You are currently viewing Абитуриентите празнуват

Абитуриентите празнуват

Празник е! Класовете на г-жа Христина Грудева, г-жа Снежана Желязкова и г-жа Ирина Влахова се разделиха с вълнение с обичаната гимназия. Младите хора изпълниха училищния двор с неповторимата си енергия.

Мили послания бяха отправени към най-важните днес – зрелостниците. Нека обичат земята и хората, да имат вяра, надежда и любов в сърцата си, да преодоляват граници с вдъхновение, постоянство, труд и честност! Гинка Павлова от 12. Б клас трогна със словото си присъстващите. Мария Стоянова пожела от името на осмокласниците здраве и успехи на абитуриентите.

Зрелостниците получиха знака на гимназията. Преминаха под цветната арка – символ на чакания нов живот. Абитуриентите бяха изпратени с питка, менче с вода и здравец за щастливи дни. Празникът завърши с обещания за срещи и вълнуващи снимки.

Благодарим, скъпи абитуриенти от ПГСС „Царица Йоанна“, че бяхте наши ученици! Говорете за слънчевите училищни дни, редете пъзела на живота си с доброта, развивайте се и ни навестявайте! Ние ще ви очакваме!

Специални благодарности към Даря, Димитър, Небие, Мариана и Балин – учениците, които работиха всеотдайно за красивото ни тържество!